VLEE Toolkit Introtekst


 

Visuel kommunikation er en proces som kan hjælpe ingeniører med at gengive komplekse idéer på en mere simpel måde. I de seneste år har digitale værktøjer transformeret processen for visuel kommunikation. MEN digital visual literacy er ikke udbredt inden for ingeniøruddannelser. Derudover har vores undersøgelser vist at der er en mangel på forståelse for vigtigheden af visual literacy og visuel tænkning inden for ingeniørfeltet. Dette Toolkit er en ressource der prøver på at ændre det.

Vores VLEE eksperthold bestående af ingeniørundervisere og pædagogiske designer, giver praktisk vejledning til ingeniørundervisere i forhold til at inkorporere værktøjer til digital design i deres daglige arbejde, for i sidste ende at forbedre kvaliteten og relevansen af den uddannelse de giver til deres elever.

For eleverne er der to fordele; Man forbedrer sin visual literacy og sine digitale kompetencer, mens man samtidig bliver forberedt på at begynde arbejdet i den digitale Industri 4.0 arbejdsverden.

Vi inviterer dig til at udforske vores VISUAL LITERACY FOR ENGINEERING EDUCATION TOOLKIT, og at lære om 25 af de bedste visuelle digitale værktøjer til ingeniøruddannelser.

Hvordan bruger man dette Toolkit

Vores Toolkit har 6 sektioner, og du kan få en forhåndsvisning af indholdet ved at trykke på billederne nedenfor.

Venligst download Toolkit-sektionerne for at bruge de interaktive elementer, se videoer og mere til.